СЛУШАЛКИ 1A

Целата ваша музика, така како што ја замислил изведувачот

MDR1AS.CE7

Престижни слушалки со извонредно висока фреквенција од 100kHz, звучник од 40мм со LCP и дизајн со преклопување и завртување 

Боја

Сребрена

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница