СЛУШАЛКИ 10RC

Реален звук создаден од вистински изведувачи

MDR10RCR.CE7

Лесни и компактни слушалки кои се преклопуваат и се достапни во три привлечни бои

Боја

Црвена

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница