БЕЗЖИЧНИ NC h.ear ON

Безжични слушалки со поништување на шум и звук со висока резолуција

MDR100ABNR.CE7

Безжични слушалки со звук со висока резолуција, поништување на шум и поврзување преку Bluetooth® и NFC со еден допир

Боја

Румено црвена боја

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница