H.EAR ON

Уживајте во извонредно квалитетен звук и стил

MDR100AAPR.CE7

Слушалки кои поддржуваат звук со висока резолуција со HD звучници од 40 мм и компатибилност со паметни телефони.

Боја

Румено црвена боја

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница