БЕЗЖИЧНИ СЛУШАЛКИ СО ПОНИШТУВАЊЕ НА ШУМ 1000X

Слушалки со поништување на шум кои се водечки во индустријата

MDR1000XC.CE7

Слушалки со лента за на глава и поништување на шум со SENSE ENGINE, звук со висока резолуција и DSEE HX

Боја

Беж

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница