Слушалки со микрофон

Тип Open Air
НЕ
Затворен вид
ДА
Звучник (мм)
30
Фреквенција (Hz)
16 - 22,000
Магнет 
Ферит
Импеданса (оми)
24 при 1kHz

Спецификации

Должина на кабелот (м)
2
Вид на жица
Двостран OFC
Приклучник
Универзален стерео приклучок
Тежина без кабел (г)
120

Опции на бои

black

Што има во пакетот

  • Инструкции за користење
Placeholder

Функции

Звучник од 30мм

Уживајте во квалитет на звук како од студио преку феритниот звучник од 30мм - и до 500mW аудио моќност

Универзален приклучок

Адаптерот одговара на мини и стандарден приклучок, со целосна флексибилност за користење со голем опсег на уреди

Дизајниран за удобност

Голема прилагодлива лента за на глава и ушни перничиња за целосна удобност при слушањето

Реверзибилни слушалки-тампони

Едноставен едностран DJ мониторинг со завртување на слушалките - се преклопуваат за практично складирање и носење

Двојна употреба

Вградениот микрофон ви овозможува да ги користите како слушалки за слушање музика од вашиот iPod или како слушалки за интернет телефонија со вашиот iPhone

Далечинска контрола на кабелот

Далечинската контрола произведена за iPod ви овозможува прилагодување на јачината на звукот, прескокнување, репродуцирање и паузирање песни (плус VoiceOver за iPod Shuffle)

"Произведено за iPod"

Компатибилност со iPod Shuffle (3-та ген.), iPod Nano (4-та и 5-та ген.), iPod Classic 120/160GB, iPod Touch (2-та ген.) или iPhone 3GS