Слика од Слушалки за мониторинг во студио DR-V150IP
Слушајте ги сите ноти, насекаде

Без разлика дали слушате во автобус или слушате различни песни во домот, слушалките DR-V150iP репродуцираат јасен звук низ широк фреквентен опсег. Слушалките со можност за завртување нанадвор нудат лесно еднострано слушање, додека моќните звучници од 30мм обезбедуваат длабоки бас тонови. Тие се одликуваат и со микрофон и далечински управувач на кабелот за одговарање на повици додека слушате музика во движење.

Не пропуштајте ниту една нота

Идеален за репродукција на сите музички детали кога слушате најразлични песни или за слушање на вашите омилени песни. Моќните звучници од 30мм нудат длабок бас со мало изобличување низ поширок динамичен опсег.

Широка фреквенција
Слушнете ги сите ниски и сите високи тонови

Уживајте во широк фреквентен опсег од 16Hz-22000Hz

Удобно слушање

Слушајте како што ќе посакате. Слушалките со можност за завртување нанадвор овозможуваат лесно еднострано слушање, а обложените ушни перничиња овозможуваат удобно слушање во долги временски периоди.

Слушалките со можност за завртување нанадвор
Далечински управувач кој е вграден во кабелот
Не пропуштајте ниту ноти, ниту повици

Одговарајте на повици без користење на рацете со помош на далечинскиот управувач и микрофонот на кабелот

Дизајн на преклопување
Дизајн на преклопување

Носете ги слушалките насекаде, благодарение на компактниот дизајн на преклопување

Спецификации и функции

  • Завртување на слушалките за полесен мониторинг

  • Контрола на дофат на вашите прсти за iPod / iPhone

  • Висококвалитетен и моќен звук како од студио

  • Одговарајте на повици со помош на далечинскиот управувач и микрофонот на кабелот

  • Компактен дизајн/преклопување

Што има во пакетот

Инструкции за користење

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина