Слика од Handycam® камера PJ620 со вграден проектор
Слика од Handycam® камера PJ620 со вграден проектор
Слика од Handycam® камера PJ620 со вграден проектор
Слика од Handycam® камера PJ620 со вграден проектор

Спецификации и функции

Уживајте во новите перспективи на скапоцените моменти во животот со новата HDR-PJ620 Handycam® видеокамера. Балансираниот оптички SteadyShot™ нуди извонредна стабилност дури и кај рачно снимените, широкоаголните или зумираните снимки. Снимањето во AVCHD и напредниот XAVC S формат и другите иновации покажуваат дека Sony успева да спакува понапредни перформанси во покомпактна форма која е подготвена за сè.
  • Балансиран оптички SteadyShot™

  • Снимање во XAVC S (HD 50Mbps) и AVCHD формат

  • Exmor R® CMOS сензор

  • Широкоаголен G објектив од 26,8мм со 30x оптички зум

  • Вграден проектор со 25 лумени

Тип на сензор
Exmor R® CMOS сензор со задно осветлување од тип 1/5,8 (3,1мм)
Ефективни точки (видео)
прибл. 2,29 милиони точки(16:9)
Вид на објектив
G леќа
Оптички зум
30x
Јасно зумирање на слики
60x
Тип на екран
Clear Photo LCD екран од 7,5 см (тип 3,0) (460 800 точки) широк формат (16:9)

Што има во пакетот

Комплет со батерија на полнење (NP-FV50), AC адаптер, Водич за ракување, HDMI (микро) кабел, Кабел кој поддржува поврзување преку USB

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина