Слика од Handycam® CX405 со Exmor R® CMOS сензор
Слика од Handycam® CX405 со Exmor R® CMOS сензор
Слика од Handycam® CX405 со Exmor R® CMOS сензор
Слика од Handycam® CX405 со Exmor R® CMOS сензор
Спецификации и функции
Зачувајте ја свежината во драгоцените спомени во кои ќе уживаат сите благодарение на одличниот интегритет и практичноста на Handycam® CX405. Оптичкиот SteadyShot™ со интелигентен активен режим ги спречува тресењето на камерата и заматувањето да ги уништат сликите. Форматите AVCHD и XAVC S овозможуваат снимање на реални и живописни записи. Таа е неверојатно компактна и секогаш подготвена за користење.
  • Оптички SteadyShot™ со интелигентен активен режим

  • Снимање во XAVC S (HD 50 Mbps) и AVCHD формат

  • Exmor R® CMOS сензор

  • Fonticon_Zeiss_logo

    Широкоаголен објектив од ZEISS од 26,8мм со 30x оптички зум

  • Јасно зумирање на слики од 60x

Тип на сензор
Exmor R® CMOS сензор со задно осветлување од тип 1/5,8 (3,1мм)
Ефективни точки (видео)
прибл. 2,29 милиони точки(16:9)
Вид на објектив
ZEISS® Vario-Tessar®
Оптички зум
30x
Јасно зумирање на слики
60x
Тип на екран
Clear Photo LCD екран од 6,7 см (тип 2,7) (230 400 точки) широк формат (16:9)

Што има во пакетот

Комплет батерии на полнење (NP-BX1), AC адаптер, Кабел кој поддржува поврзување преку USB, HDMI (микро) кабел, Водич за ракување

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина