Слика од 4K Handycam® AX33 со Exmor R® CMOS сензор
Слика од 4K Handycam® AX33 со Exmor R® CMOS сензор
Слика од 4K Handycam® AX33 со Exmor R® CMOS сензор
Слика од 4K Handycam® AX33 со Exmor R® CMOS сензор

Спецификации и функции

Внесете поголема реалистичност во спомените со 4K видеокамерата. Снимање во 4K Ultra HD со 4x повеќе детали од Full HD. Минимизирање на ефектот предизвикан од тресење на рацете со балансираниот оптички SteadyShot. Добивање извонредни резултати од секоја перспектива со широкоаголниот објектив Vario-Sonnar T* од 29,8мм од ZEISS. Интуитивна контрола на клучните параметри за снимање со прстенот за рачно управување. Сето тоа сместено во компактно куќиште.
  • Снимање во 4K Ultra HD (3840 x 2160)

  • Балансиран оптички SteadyShot™

  • Vario-Sonnar T* објектив од 29,8мм од ZEISS®

  • 10x оптички зум со јасно зумирање на слики до 15x (4K)

  • Разни рачни поставувања

Тип на сензор
Exmor R CMOS сензор со задно осветлување од тип 1/2,3(7,76 мм)
Ефективни точки (видео)
прибл. 8,29 милиони точки(16:9)
Вид на објектив
Vario-Sonnar T* од ZEISS®
Оптички зум
10x
Јасно зумирање на слики
4K: 15x HD: 20x
Тип на екран
Xtra Fine LCD™ екран од 7,5 см(тип 3,0) (921 600 точки) широк формат(16:9)

Што има во пакетот

Батерија на полнење (NP-FV70), AC адаптер, Кабел за напојување, Водич за ракување, HDMI (микро) кабел, Кабел кој поддржува поврзување преку USB

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина