Слика од Статив
Особини
  • Плочка на камерата за лесно прикачување / откачување

  • Димензии: максимална височина околу 1.441 мм

  • Димензии: минимална височина околу 548 мм

  • Тежина: околу 1.200 г

  • Максимално оптоварување: 3 кг

  • Функција за вртење на главата во 3 насоки

  • Црна боја

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина