Слика од Статив со повеќе ногарки
Слика од Статив со повеќе ногарки
Слика од Статив со повеќе ногарки
Слика од Статив со повеќе ногарки
Слика од Статив со повеќе ногарки
Слика од Статив со повеќе ногарки
Слика од Статив со повеќе ногарки
Слика од Статив со повеќе ногарки
Слика од Статив со повеќе ногарки
Слика од Статив со повеќе ногарки
Слика од Статив со повеќе ногарки

Ве молиме прифатете ги колачињата на Youtube за да го погледнете видеото

Отворете ги опциите за колачиња подолу и вклучете ги колачињата на Youtube во делот „Functional“ (Функционални).

Разновидна поддршка која ве следи

Стативот со повеќе ногарки нуди пренослива, флексибилна 4-насочна поддршка, секаде каде што ќе ви биде потребна. Тој претставува идеален партнер за патувања, без разлика дали фотографирате спорт, сцени од природата, надворешни сцени, концерти или изведби во живо.

Прилагодлив едноножен статив

Снимајте постабилен и попрофесионален видео материјал и фотографии со помош на лесниот едноножен статив со прилагодлива висина. Одликувајќи се со помала тежина за носење, тој е одличен за спорт и други ситуации за активно фотографирање за кои е потребна максимална подвижност.

Обидете се со висока перспектива

Прилагодливиот едноножен статив се издолжува до 1,5м. Користете го со испорачаното куќиште за поддршка на стативот со повеќе ногарки и добијте возбудлива перспектива од висок агол кога фотографирате во толпа народ

Стабилен материјал со помала тежина за носење

За добивање на стабилност без користење на рацете, едноножниот статив може да се комбинира со испорачаниот мини статив за стативот со повеќе ногарки. Тој е идеален за одржување на стабилноста кај Handycam® без потреба од носење на масивен и тежок наменски статив.

Стабилни снимки одблиску снимени од маса

Мини стативот претставува одлично решение за снимање на макро фотографии. Поставете го на земја или на маса и одржувајте го вашиот фото апарат стабилен за да добиете прекрасни снимки одблиску од мали објекти.

Особини
  • Разновидниот статив со повеќе ногарки нуди поддршка за фото апарати или видео камери при снимањето

  • Опремени со приклучок за брзо прикачување

  • Испорачаниот мини статив се прикачува на едноножен статив за да обезбеди стабилна основа за снимање

  • Максимално оптоварување до 2кг

  • Соодветни за фото апарат/видео камера со тежина до 2000гр.

  • Минимална должина: 450мм; Максимална должина: 1530мм

  • Приближна тежина: 865гр. (едноножен статив 515гр.)

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина