Слика од A/V R кабел со адаптер VMC-AVM1
Особини
  • Направете повеќе со вашата Handycam® камераБлагодарение на адаптерот со повеќенаменски приклучок добивате можност за користење на поголема палета на аудио-визуелна галантерија и алатки

  • Приклучете и репродуцирајтеМоментална компатибилност со постоечка галантерија како статив со далечинска контрола, држач за снимање со мини статив и далечински управувач

  • Кабел кој е создаден за ефикасно користењеКабелот од 100 мм е дизајниран да биде доволно долг за сите видови на снимања и нема да се заплетка доколку користите галантерија

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт