Слика од Повеќеслоен заштитник

Спецификации

  • Го заштитува објективот од нечистотии и гребнатини

  • Работи совршено со балансиран оптички SteadyShot

  • Лесен и издржлив, од стакло и алуминиум

  • Одговара на повеќе објективи со дијаметар од 47,5мм

  • Компатибилност со HDR-CX530, HDR-PJ530 и HDR-PJ810

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт

Кориснички оценки

Корисниците велат