Слика од Објектив за телеконверзија
Особини
  • Објектив за телеконверзија со високи перформанси

  • Идеален за видео со висока резолуција и фотографии

  • Идеални за доближување до објектот

  • Леќа со 3 групи, 5 елементи Зголемување 1.7x

  • Одговара на објективи со дијаметар од 37 мм

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина