Слика од Заштитник за LCD екрани од 88,3мм

Спецификации

  • Ги заштитува широките LCD екрани од 88,3мм од прав, гребнатини и дамки

  • Издржлив провиден дизајн

  • Брзо и лесно прикачување и отстранување

  • Целосна компатибилност со екраните на допир

  • Се испорачува со два заштитни слоеви

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт

Кориснички оценки

Корисниците велат