Слика од Мека торба за носење LCS-U11 за видео камера
Слика од Мека торба за носење LCS-U11 за видео камера
Особини
  • Едноставен пристап со голем капак на горната странаДобијте целосен пристап до внатрешноста со отворање на голем капак на горната страна, кој го заштитува фото апаратот и видео камерата од дожд и песок

  • Не пропуштајте ниту една снимка со токата за брзо отворањеБрз пристап до вашиот фото апарат или видео камера без користење на прицврстувач

  • Носете ја целата опрема со васВо внатрешноста има 2 џеба за вашата батерија и мемориска картичка

  • Понесете го насекаде, благодарение на цврстиот дизајнТорбата за носење нуди долготрајна заштита за вашата видео камера, благодарение на материјалот од неопрен

  • Носете го вашиот комплет со NEX или SLT фото апаратТорбата може да се користи и за носење на NEX или SLT фото апарат и еден објектив

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт