Слика од Мека торба за носење LCS-BBJ за Handycam®
Слика од Мека торба за носење LCS-BBJ за Handycam®
Слика од Мека торба за носење LCS-BBJ за Handycam®
Особини
  • Два начина за носење на вашата видео камераИзборот е ваш, носете ја торбата со поставување на отстранливиот прицврстувач на вашиот ремен или носете ја со лентата за околу рака

  • Вметнете ја во вашиот ранец благодарение на компактниот дизајнТорбата е доволно тенка за да ја ставите во ранецот, за да ви бидат слободни рацете

  • Заштитете ја вашата видео камера од удари и потресиКога ќе излезете од домот, вашата камера ќе биде безбедно заштитена во цврстата и издржлива торба

  • Изберете боја која ќе одговара на вашиот стилТорбата е достапна во црна или сина боја, изберете ја бојата која ќе одговара на вашиот стил или торбите за патување

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт

Кориснички оценки

Корисниците велат