Слика од Батерија на полнење NP-FV70A од серија V
Слика од Батерија на полнење NP-FV70A од серија V

Спецификации

Снимајте подолго со оваа батерија на полнење од серија V со голем капацитет. Технологијата InfoLITHIUM™ нуди прецизен индикатор за преостанатата енергија кога снимате со Handycam®, а ќе добиете и поголема издржливост за поретко менување на батеријата. Поддржува брзо полнење со изборниот полнач BC-QM1 или AC-VQV10.
  • Среден излезен напон: 7,3 V

  • Капацитет: 13,8 Wh (1900 mAh)

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт

Кориснички оценки

Корисниците велат