Слика од Комплет со батерија на полнење од серија V NP-FV70
Особини
  • Комплет батерии на полнење InfoLITHIUM™ нудат подолго време на снимање во споредба со батеријата која се испорачува со видео камерата

  • Голем капацитет од 6,8 V / 13,0 Wh / 1960 mAh

  • Брзо полнење со изборниот AC-VQV10 AC адаптер/полнач

  • ActiFORCE технологија на батерии за повисок капацитет, побрзо дополнување и прецизно покажување на преостанатиот капацитет

  • Тежина: 96 гр.

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт

Кориснички оценки

Корисниците велат