Слика од Батерија на полнење NP-FV50A од серија V
Слика од Батерија на полнење NP-FV50A од серија V

Спецификации

Компактна и практична батерија на полнење од серија V. Технологијата InfoLITHIUM™ нуди прецизен индикатор за преостанатата енергија кога снимате со Handycam®, а ќе добиете и поголема издржливост за поретко менување на батеријата. Поддржува брзо полнење со изборниот полнач BC-QM1 или AC-VQV10.
  • Среден излезен напон: 7,3 V

  • Капацитет: 6.9 Wh (950 mAh)

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт