Слика од Комплет со батерија на полнење од серија V NP-FV50
Особини
  • Комплет батерии на полнење InfoLITHIUM™ нудат подолго време на снимање во споредба со батеријата која се испорачува со видео камерата

  • Минимален капацитет од 980 mAh, максимален излезен напон од 8,4 V

  • Брзо полнење со изборниот AC-VQV10 AC адаптер/полнач

  • ActiFORCE технологија на батерии за повисок капацитет, побрзо дополнување и прецизно покажување на преостанатиот капацитет

  • Тежина: 51 гр.

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт

Кориснички оценки

Корисниците велат