Слика од Батерија на полнење NP-FV100A од серија V
Слика од Батерија на полнење NP-FV100A од серија V

Спецификации

InfoLITHIUM™ батерија на полнење од серија V со најголем капацитет. Прецизен индикатор за преостаната енергија во Handycam®. Зголемена издржливост во споредба со претходниот модел NP-FV100. Брзо полнење со изборниот полнач BC-QM1/AC-VQV10.
  • Среден излезен напон: 7,4 V

  • Капацитет: 25 Wh (3410 mAh)

  • Димензии (прибл.): Ш 31,8 мм X В 55,5 мм X Д 45,1 мм (1 5/16 инчи X 2 1/4 инчи X 1 13/16 инчи)

  • Тежина (прибл.): 145 гр. (5,2 oz)

  • Информации за компатибилност: Оди на страницата за поддршка

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт