Слика од Комплет со батерија на полнење од серија L NP-F970
Особини
  • Моќност: 7.2 V, 47.4 Wh, 6,600 mAh

  • STAMINA со супер долг работен век

  • Литиум-јонски ќелии без „мемориски ефект“

  • Многу ефикасна, компактна и лесна

  • Вградениот микропроцесор комуницира со камерата и прецизно го покажува преостанатото време на батеријата во минути.

  • Еколошки прифатлива: 100% без олово, кадмиум и жива

  • Sony препорачува да се употребуваат само батериите InfoLITHIUM со производите обележени со знакот InfoLITHIUM.

  • Димензии: Ш 38.2 x В 59.5 x Д 55.6 мм

  • Тежина: прибл. 225 гр.

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт

Кориснички оценки

Корисниците велат