Слика од AC адаптер/полнач VQV10
Особини
  • Брзо полнење на две батерии од P, H и V серијата на InfoLITHIUM батерии

  • Информативниот екран го прикажува преостанатото количество и тековното ниво на батеријата во облик на процент

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина