Слика од AC адаптер / полнач
Особини
  • AC адаптер / полнач кој е компатибилен со серијата L на InfoLITHIUM™ батерии

  • Време на полнење (нормално / целосно полнење): F570 110мин. / 170мин.; F770 185мин. / 245мин.; F970 285мин. / 345мин.

  • Интелигентниот екран го потврдува преостанатото време за полнење и траењето на батеријата кое преостанува во минути и во проценти

  • Релеен вид кој истовремено полни до две батерии

  • Вклучува кабел за акумулатор DCC-VQ1

  • Приближни димензии (мм): Ш123 x В53 x Д135

  • Приближна тежина: 400гр.

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина