Слика од AC адаптер / полнач
Особини
  • AC адаптер за видео камери кои користат InfoLITHIUM A/P/F серија на батерии

  • Преносен, компактен и практичен

  • AC: 100-240V, 50-60Hz

  • Приближна големина (мм): Ш48 x Д81 x В29

  • Приближна тежина: 170 гр.

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина

Кориснички оценки

Корисниците велат