Истакнете се од другите кои проследуваат
HandyCam® од Sony
- совршениот избор за далечинско проследување

Врвен квалитет на слика, брз и сигурен автоматски фокус, остар звук - истите фактори што ја одвојуваат HandyCam® на Sony од конкуренцијата поради која е идеален избор за далечинско проследување.

Слика од Handycam од Sony поврзана со лаптоп заради проследување во живо
Професионален квалитет на слика и звук за уживање при гледање проследувања во живо

HandyCam® од Sony е дизајнирана за сигурно и прекрасно снимање на случувањата и затоа е идеална за проследување во живо на сите видови настани, независно дали е изведба во живо, интервју или интерактивна презентација.

Слика од жена која гледа снимени материјали на екранот на Handycam од Sony
Користете снимки за проследување со професионален изглед

Користењето однапред снимени видеосодржини во вашите проследувања во живо нуди потполно ново ниво на доживување, а HandyCam® од Sony го олеснува целиот процес - од напредно снимање до системи и презентација за далечинско проследување.

Создадени за видеоснимки

Опремена со напредни функции за снимање, HandyCam® од Sony нуди ново ниво на проследување во живо.

Слика од Handycam од Sony
Врвен квалитет што ќе ја воодушеви вашата публика

Снимањето со висока резолуција 4K ги истакнува деталите и внесува чувство на длабочина што не може да се постигне со стандардните вградени или надворешни веб-камери.

Слика од предавање лекција
Широк агол и огромен опсег на зумирање

Снимањето со широк агол нуди понагласено чувство на длабочина во сцени како амфитеатри, а може и да зумирате за да го стесните видното поле. Јасниот LCD-екран што се врти го олеснува прилагодувањето на аголот на гледање.

Слика од насмеана жена
Бидете во остар фокус, автоматски

Со напредната технологија за автоматско фокусирање од Sony сигурно ќе бидете во остар фокус. Тој ги следи движењата прецизно и реагира моментално на сите промени на положбата.

Пренесете ја вашата порака јасно со професионален звук
Слика од Handycam од Sony со анимација од звук што се проследува од неа
Висококвалитетен вграден микрофон

Микрофоните што се вградуваат во HandyCam® се дизајнирани за снимање остар и реален звук со приоритет на гласовите.

Слика од Handycam од Sony со надворешен микрофон
Микрофони што ги исполнуваат сите предуслови

Влезовите за стандардни микрофони и изборни надворешни микрофони нудат многу опции за професионален звук за проследувањата во живо.

Слика од батеријата со голем капацитет на Handycam од Sony
Батерии со голем капацитет за долготрајно снимање

Отстранливите батерии со голем капацитет за вашата HandyCam® овозможуваат долго снимање до 235 минути каде и да сте.

Слика од AC-адаптер
AC-адаптери за целодневно снимање

Со AC-адаптерот може да снимате колку што ќе посакате, без да користите батерија. 

Слика од големиот LCD-екран на Handycam од Sony
LCD-екраните помагаат во поставување на сцената 

LCD-екранот на допир на HandyCam® го олеснува прилагодувањето на осветлувањето и балансот на боите за да овозможи проследување во живо со одличен изглед, а дизајнот на преклопување го олеснува обликувањето на кадарот - дури и ако сте пред камерата.

Професионални решенија за проследување

Sony нуди професионални решенија што ги користат технологиите за најсовремена слика, звук и проследување за да обезбедат оптимално доживување при далечинско проследување.