Добре дојдовте во ЗОНАТА

Дали сте подготвени да ги изострите сетилата и да реагирате побрзо за да победувате секогаш? Прочитајте како да ги поставите и максимално да ги користите вашите нови слушалки со микрофон за игри INZONE.

Дознајте што сè ви нудат вашите слушалки со микрофон

Запознавање

Да започнеме

Независно дали имате безжични или жични слушалки со микрофон за игри INZONE, лесно ќе ги поврзете со уредот за игри. А благодарение на малото доцнење, со одлична синхронизација помеѓу сликата и звукот, ќе добиете беспрекорно доживување на игрите.


Поврзување со вашиот компјутер, PS5 или паметен телефон
Поврзување со уреди со Bluetooth
Функции и приспособување

Уживајте во 360 Spatial Sound for Gaming

360 Spatial Sound for Gaming, што се активира во компјутерскиот софтвер INZONE Hub, репродуцира просторен звук од сигнали за повеќеканален звук - исто како што замислиле креаторите на игрите. Апликацијата 360 Spatial Sound Personalizer за паметни телефони ќе ви понуди просторен звук оптимизиран според обликот на вашите уши, овозможувајќи беспрекорно играње игри.

Приспособете го начинот на кој играте игри

Нашиот компјутерски софтвер INZONE Hub ви овозможува да го приспособите користењето на INZONE преку прилагодување различни параметри, вклучувајќи разни поставки за звукот и хардверот. Прилагодете ги фреквенциите на звукот преку еквалајзерот за да добиете поостар и пореален звук од игрите.


Приспособување на звучното поле

За да уживате во совршен звук според обликот на вашите уши, создадете сопствен профил за слушање со тоа што ќе ги фотографирате вашите уши користејќи ја апликацијата 360 Spatial Sound Personalizer.

360 Spatial Sound Personalizer
Приспособување на тонот на звукот за INZONE Buds

Уживајте во звук што е оптимизиран за вашиот ушен канал. Слушалките INZONE Buds репродуцираат звуци за тестирање од звучниците и користат повратни микрофони за да измерат како звукот го исполнува вашиот ушен канал. Потоа компјутерската апликација INZONE Hub ја користи оваа акустичка анализа за да го прилагоди просторниот звук што го слушате.

Ракување со INZONE Buds

Сензорите за допир кај нашите INZONE Buds нудат интуитивна контрола на допир за различни функции.

Ракување со слушалките со микрофон INZONE

Нашите слушалки со микрофон INZONE H9, INZONE H5 и INZONE H3 имаат ергономски дизајнирани обични и вртливи копчиња за лесно менување на функциите и прилагодување на поставките додека играте. 

Поддршка и често поставувани прашања

Ажурирања на фирмверот

Инсталирајте го најновиот софтвер за слушалки со микрофон преку INZONE Hub за да уживате во нови функции и да отстраните одредени проблеми.

Често поставувани прашања

Имате прашање за вашите слушалки со микрофон INZONE? Погледнете ги најчесто поставуваните прашања од корисниците на слушалки со микрофон INZONE. Можеби ќе го пронајдете одговорот што го барате.

Илустрирано лого од човек кој носи слушалки
Поддршка и новости

Добивајте информации за најновите ажурирања на фирмверот, вести и известувања.