ГАЛАНТЕРИЈА ЗА XPERIA™ ТАБЛЕТ УРЕДИ

Полнач за автомобил

AN420

Слика од Полнач за автомобил
Слика од Полнач за автомобил
Слика од Полнач за автомобил
Спецификации
Полначот за автомобил AN420 е компатибилен со многу производи – вклучувајќи паметни телефони, фото апарати, безжични слушалки и паметни часовници – така што можете да ги вклучите вашите омилени уреди веднаш додека патувате. Можете дури и да вклучите два уред за да се полнат истовремено, што е совршено за долги патувања со семејството.
  • Брзо полнење

  • Два приклучоци за полнење на повеќе уреди

  • Компатибилност со уреди со микро USB

  • Лесен дизајн за поголема преносливост

  • Вклучува адаптер со приклучок за запалка со микро USB кабел

Што има во пакетот

Полнач за автомобил, Леток, Кутија, Вметнување

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт