Слика од Мека торба за носење LCS-QXA
Слика од Мека торба за носење LCS-QXA
Слика од Мека торба за носење LCS-QXA

Спецификации

Кога се впуштате во авантура, заштитете ја вашата Lens-Style камера од прав и гребнатини со оваа мека торба за носење од полиуретан. Носете ја преку рамо со отстранливата лента или прикачете ја на вашиот ранец или ремен со практичниот карабинер.
  • Заштитува од прав и гребнатини

  • Отстранлива лента за едноставно носење

  • Прикачете ја на вашиот ремен или ранец со помош на карабинерот

  • Едноставно отворање за брз пристап

  • Изработка од врвен полиуретан со имитација на кожа

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт