Слика од Комплет со адаптер за вртење и држач за QX Lens-Style камери
Слика од Комплет со адаптер за вртење и држач за QX Lens-Style камери
Слика од Комплет со адаптер за вртење и држач за QX Lens-Style камери
Слика од Комплет со адаптер за вртење и држач за QX Lens-Style камери
Слика од Комплет со адаптер за вртење и држач за QX Lens-Style камери
Слика од Комплет со адаптер за вртење и држач за QX Lens-Style камери
Слика од Комплет со адаптер за вртење и држач за QX Lens-Style камери

Спецификации

Внесете дополнителна димензија во фотографирањето – само прикачете го држачот и адаптерот за вртење ADP-FSK1 на вашата Lens-style камера. Завртете ја нагоре за 195° или ротирајте ја Lens-style камерата за 90° за да фотографирате од повеќе агли и да снимате автопортрети. Практичниот држач ви нуди целосна контрола на фотографирањето во секој момент.
  • Можност за вртење до 195° за снимање одлични снимки од креативни агли

  • Завртете ја вашата Lens-Style камера за 90˚ за брзи автопортрети

  • Држач за прсти за сигурно снимање со Lens-Style камерите

  • Носете го насекаде овој лесен и издржлив дизајн

  • Се прикачува сигурно на сите QX Lens-Style камери

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт

Кориснички оценки

Корисниците велат