ПОДОБРЕНА РЕАЛНОСТ

Неверојатно Full HD доживување
Full HD квалитет каков што не сте виделе досега

Технологијата за обработка на слика X-Reality PRO™, која е ексклузивна за Sony, ги подобрува сите точки за да добиете неверојатна острина. Точките се анализираат, а сликите се изоструваат и подобруваат за да добиете извонредна реалистичност.

Стандарден телевизор
СТАНДАРДЕН ТЕЛЕВИЗОР 
Full HD квалитет од Sony
FULL HD квалитет од SONY
Сите точки се совршени

Со X-Reality PRO, шаблоните во сликите се споредуваат со шаблони зачувани во уникатна база на податоци за изострување на сите точки. Го користиме знаењето што го стекнавме од создавање и снимање филмски хитови и ТВ серии за да создадеме неверојатно реалистични детали во сите содржини што ги гледате.

Нова дефиниција на реалистичност

X-Reality PRO користи различни техники за намалување на шумот за да ги изостри и подобри сликите. Погледнете како сцените стануваат почисти, појасни и поприродни.