Прескокни до содржина
Cameras

Фото апарати за целосна слика

Искористете го секое активирање на блендата со нашите фото апарати за целосна слика. Дознајте повеќе за палетата подолу и пронајдете го најдобриот модел за доловување на вашите спомени.

Откријте повеќе детали во секоја снимка

Сите фото апарати со DSLR изглед за целосна слика имаат сензор за слика со иста големина како и филм од 35мм. Зголемената површина овозможува доловување повеќе детали од светот околу вас со висока резолуција, подобрени детали и бои.

Дизајн на фото апарат со DSLR изглед за целосна слика од Sony
Фотографија снимена со најдобриот фото апарат со DSLR изглед за целосна слика од Sony

Извлечете го најдоброто од вашите фотографии

Сензорот за слика, со поголеми димензии од стандардните, е идеален за пејзажи со голема резолуција и додава природна топлина во секоја слика. Може да користите и помала длабочина на поле за создавање заматени заднини без шум – совршено за портрети.

Подобрете го секој пиксел

Брзиот процесор за слика BIONZ X репродуцира прецизни детали, го намалува шумот и ја подобрува градацијата на тоновите. Нашите Exmor® CMOS сензори нудат повисок динамички опсег со повеќе светлина, поради што вашите фотографии ќе имаат прекрасни бои.

Процесорот на компактен фото апарат за целосна слика од Sony
Објективи за најдобрите фото апарати со DSLR изглед за целосна слика од Sony

Слобода и флексибилност

Изберете фото апарат за целосна слика со заменлив објектив од A-приклучок или E-приклучок и уживајте во максимална флексибилност при снимањето, без разлика дали снимате зајдисонце на плажа, натпревар во фудбалски стадион или семејни собири во дворот.

Снимајте видео снимки во формат со целосна слика

Нашите најдобри фото апарати со DSLR изглед за целосна слика снимаат прекрасни фотографии и одлични видео снимки. Функциите како XAVC S Full HD снимање, овозможуваат снимање видео записи со професионален квалитет без користење опрема за видео камери.

Слики снимени со компактен фото апарат за целосна слика од Sony
Фото апарати за целосна слика со NFC и WiFi®

Поврзете се со вашиот фото апарат

Споделувајте фотографии и видео снимки со целиот свет преку нашите најдобри фото апарати со DSLR изглед за целосна слика. Wi-Fi® и NFC го олеснуваат објавувањето фотографии и видео снимки на интернет и преносот на содржини кон паметни телефони.