Регистрирајте производ на My Sony за продолжена гаранција од 1 година.

Регистрирајте го вашиот фотоапарат или објектив

Понудата важи за одредени нови модели на фотоапарати и објективи - регистрирајте го производот за да започнете (листата се ажурира често). Понудата завршува на 31 јануари 2024 година. Регистрацијата на производот и активирањето на вашата продолжена гаранција од една година мора да се извршат во рок од 60 дена по купувањето на производот. Ќе добиете уникатен код за активирање на продолжената гаранција и инструкции за нејзино активирање преку е-пошта, непосредно откако ќе го активирате вашиот производ. Ако веќе сте купиле или добиле продолжена гаранција за овој производ на друг начин, тогаш нема да можете да додадете гаранција од уште една година ако го искористите овој код. При барањето за поправка ќе треба да доставите доказ за купување (фактура од продавачот во земјите кои учествуваат во понудата, наведени подолу). Продолжената гаранција не може да се префрли на друг производ. Понудата важи за купени производи во сите земји членки на ЕУ освен Луксембург, Холандија, Израел и Норвешка, но важи и во Обединетото Кралство, Босна и Херцеговина, Црна Гора, Србија, Швајцарија и Турција.