Доверливо напојување

Sony се грижи вашите уреди да имаат безбедно напојување и да бидат подготвени за секој момент.

Складирајте ги моментите и спомените

Мемориските медиуми од Sony сигурно ги складираат вашите многубројни драгоцени спомени, а може да функционираат и како дополнителен простор за складирање за компјутерите, паметните телефони или таблет уредите.