Професионални видео производи

Ако сакате опрема за работа од професионална класа - разгледајте ја палетата на професионални видеокамери.

FS 5 II
FS5 II

• 4K HDR-видеокамера за во една рака што снима во форматот Super35
• Ниво на бои и тонови на кожа Venice од Sony
• Снима 4K FS RAW 120p (4s), 60p и 2K 240p континуирано

HXR-NX80
HXR-NX80

▪ Континуирано снимање во 4K со 30/24p + забавени движења
▪ Брз и хибриден AF + B.O.S.S
▪ Вклучен електронски ND-филтер + кутија со XLR-приклучоци + монитор


PXW-Z190
PXW-Z190

• 4K HDR 60p и напреден AF со откривање на лице
• Оптички зум до 25x и вградени електронски и варијабилни ND-филтри
• Проследување преку жичен LAN и пренос на датотеки со изборна надградба