Изберете го вашиот модел

КАБЕЛ ЗА HIGH-DEFINITION ВРСКА СО МОБИЛНИ УРЕДИ DLC-MC

Пресликувајте ги омилените содржини од мобилниот уред на вашиот ТВ преку DLC-MC10

DLCMC10.SYH

HDMI® кабел од 1м со микро USB, висококвалитетни приклучоци со 24K злато и лесен дизајн од 60 гр.

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница