Слика од Кабел за High-Definition врска со мобилни уреди DLC-MC
Слика од Кабел за High-Definition врска со мобилни уреди DLC-MC
Слика од Кабел за High-Definition врска со мобилни уреди DLC-MC

Спецификации

  • Пресликувајте содржини од вашиот мобилен уред преку вградениот MHL 3.0

  • Висококвалитетни приклучоци со 24K злато

  • Висококвалитетен кабел за пренос на податоци со голема брзина

  • Едноставно поврзување преку еден кабел со AV опрема со HDMI® приклучок

  • Лесен дизајн

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт