ГАЛАНТЕРИЈА

Рамен HDMI кабел со голема брзина и етернет од 2 метри

DLC-HJ20HF
Слика од Рамен HDMI кабел со голема брзина и етернет од 2 метри
Слика од Рамен HDMI кабел со голема брзина и етернет од 2 метри

Спецификации

Префрлувајте HD дигитални видео снимки и повеќеканален звук со DLC-HJ20HF. Кабелот поддржува 3D и 4K резолуција со компатибилни уреди, а може да се користи и за споделување на етернет или ARC аудио сигнали. Практичниот рамен дизајн ги намалува загубите при преносот, а HDMI приклучоците се позлатени за да добиете долготраен квалитет.
  • Рамен кабел од врвна класа за пренос на висококвалитетен звук и слика

  • Поддржува 3D и 4K резолуција со компатибилни уреди

  • Позлатени 19-пински HDMI приклучоци од тип A

  • Поддржува HEC за споделување на етернет сигнал помеѓу повеќе уреди

  • Должина на кабел од 2,0м

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт