HDMI КАБЕЛ СО ГОЛЕМА БРЗИНА И ЕТЕРНЕТ ОД 1 МЕТАР

Уживајте во пренос на звук и слика со голема брзина преку овој кабел од 1,0м

DLCHE10BSK.CAE

Аудио/видео HDMI кабел со голема брзина и етернет, позлатени приклучоци и компатибилност со 4K/3D

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница