Слика од HDMI кабел со голема брзина и етернет од 1 метар

Спецификации

Префрлувајте HD дигитални видео снимки и повеќеканален звук со DLC-HE10BSK. Идеално за HD телевизори, 3D телевизори, DVD и Blu-ray Disc™ плеери, а функционира и со кабелски и сателитски приемници. Користете го за споделување на етернет или ARC аудио сигнал помеѓу компатибилни уреди и уживајте во долготраен квалитет со позлатените HDMI приклучоци.
  • Уживајте во брз пренос на висококвалитетен звук и слика

  • Поддржува 3D и 4K резолуција со компатибилни уреди

  • Позлатени 19-пински HDMI приклучоци од тип A

  • Поддржува HEC за споделување на етернет сигнал помеѓу повеќе уреди

  • Должина на кабел од 1,0м

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт