Проширете го звукот со изборни звучници

Подобрете ја вашата домашна забава со изборни безжични сабвуфери и задни звучници што нудат подлабок и пореален звук.

Моќ. Длабочина. Реалистичност.

Додавањето изборни звучници на вашиот звучник во вид на лента и систем за домашно кино ќе ви понуди уште поголемо уживање во филмовите и музиката. Изберете моќни сабвуфери за богат и јасен бас и дискретни ниски фреквенции или задни звучници што ќе во опкружат со амбиентален звук. Сите се безжични и сите се дизајнирани да оговараат совршено на нашите системи за домашно кино и звучници во вид на лента.