Откривајте

Немојте само да пребарувате.

Ставете 50 книги во вашиот џеб

Апликацијата Reader од Sony го олеснува носењето на вашите омилени книги - или, пак, цела полица книги. Оваа бесплатна апликација нуди брзо вчитување на електронски книги во паметни телефони со Android или iPhone, како и таблет уреди и лаптопи.

Апликација Reader