DAB-РАДИОПРИЕМНИЦИ

Пренослив радио часовник со DAB/DAB+ радио и звучници

XDR-V20D
Слика од Пренослив радио часовник со DAB/DAB+ радио и звучници

pinkbluewhitegray

Слика од Пренослив радио часовник со DAB/DAB+ радио и звучници
Слика од Пренослив радио часовник со DAB/DAB+ радио и звучници
Слика од Пренослив радио часовник со DAB/DAB+ радио и звучници
Слика од Пренослив радио часовник со DAB/DAB+ радио и звучници
Слика од Пренослив радио часовник со DAB/DAB+ радио и звучници

Функции

Стерео звучници во компактно куќиште

Уживајте во јасен звук од два моќни стерео звучници сместени во пренослив и компактен уред.

Директен избор на станици

Избирајте ги лесно вашите омилени станици со 5-те копчиња за директен избор на DAB станици и 5-те копчиња за директен избор на FM станици.

LCD екран

Читајте информации за станиците и програмите на 4-линискиот LCD екран.

Вградена батерија на полнење

Никогаш не останувајте без енергија благодарение на вградената литиум-јонска батерија.

Тајмер за вклучување и исклучување

Поставете го радиото да се исклучи или да се вклучи според вашата секојдневна рутина.

Спецификации

Уживајте во јасен и моќен стерео звук од вашите омилени радиостаници со овој пренослив радио часовник со DAB радио. Зачувајте најмногу 5 дигитални и 5 аналогни станици на копчињата за директен избор за да можете да ги пронајдете веднаш и поставете го радиото да се исклучи или да се вклучи кога се будите со помош на двојниот аларм.
  • DAB/DAB+/FM дигитален радио приемник

  • Лесен и пренослив дизајн

  • 5 копчиња за директен избор на DAB и FM станици

  • Тајмер за вклучување и исклучување

  • Вградена батерија на полнење

Вид на звучникот
Стерео звучник
Излезна моќност
2,5 W / кан. (AC адаптер), 1,5 W (вградена батерија)
Влезни и излезни приклучоци
Излез за слушалки; аудио влез; DC влез

Што има во пакетот

AC адаптер за напојување

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина