Слика од Преносливо DAB/DAB+ радио
Слика од Преносливо DAB/DAB+ радио
Слика од Преносливо DAB/DAB+ радио
Слика од Преносливо DAB/DAB+ радио
Слика од Преносливо DAB/DAB+ радио
Слика од Преносливо DAB/DAB+ радио
Слика од Преносливо DAB/DAB+ радио
Слика од Преносливо DAB/DAB+ радио
Слика од Преносливо DAB/DAB+ радио

Функции

Директен избор на станици

Избирајте ги лесно вашите омилени станици со 5-те копчиња за директен избор на DAB станици и 5-те копчиња за директен избор на FM станици.

LCD екран

Читајте информации за станиците и програмите на 5-линискиот LCD екран.

Тајмер за вклучување и исклучување

Поставете го радиото да се исклучи или да се вклучи според вашата секојдневна рутина.

Батерија или AC напојување

Слушајте безжично со 4x AA батерии или приклучете го во штекер користејќи го испорачаниот AC адаптер.

Спецификации

Слушајте ги сите омилени станици секаде каде што ќе посакате со ова преносливо и дигитално DAB радио. Доделете станици на копчињата за директен избор за да можете да ги пронајдете веднаш и поставете го радиото да се исклучи или да се вклучи кога се будите со двојниот аларм.
  • DAB/DAB+/FM дигитален радио приемник

  • 5 копчиња за директен избор на DAB и FM станици

  • Тајмер за вклучување и исклучување

  • Се напојува со 4x AA батерии

Што има во пакетот

AC адаптер за напојување: Да (CP)