Слика од Преносливо DAB/DAB+ радио
Слика од Преносливо DAB/DAB+ радио
Слика од Преносливо DAB/DAB+ радио
Слика од Преносливо DAB/DAB+ радио
Слика од Преносливо DAB/DAB+ радио
Слика од Преносливо DAB/DAB+ радио
Слика од Преносливо DAB/DAB+ радио
Слика од Преносливо DAB/DAB+ радио
Слика од Преносливо DAB/DAB+ радио

Функции

Директен избор на станици

Избирајте ги лесно вашите омилени станици со 5-те копчиња за директен избор на DAB станици и 5-те копчиња за директен избор на FM станици.

LCD екран

Читајте информации за станиците и програмите на 5-линискиот LCD екран.

Тајмер за вклучување и исклучување

Поставете го радиото да се исклучи или да се вклучи според вашата секојдневна рутина.

Батерија или AC напојување

Слушајте безжично со 4x AA батерии или приклучете го во штекер користејќи го испорачаниот AC адаптер.

Спецификации

Слушајте ги сите омилени станици секаде каде што ќе посакате со ова преносливо и дигитално DAB радио. Доделете станици на копчињата за директен избор за да можете да ги пронајдете веднаш и поставете го радиото да се исклучи или да се вклучи кога се будите со двојниот аларм.
  • DAB/DAB+/FM дигитален радио приемник

  • Лесен и пренослив дизајн

  • 5 копчиња за директен избор на DAB и FM станици

  • Тајмер за вклучување и исклучување

  • Се напојува со 4x AA батерии

Вид на звучникот
Моно звучник
Излезна моќност
650 mW
Влезни и излезни приклучоци
Излез за слушалки; DC влез

Што има во пакетот

AC адаптер за напојување

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина