Слика од Џебно DAB/DAB+ радио
Слика од Џебно DAB/DAB+ радио
Слика од Џебно DAB/DAB+ радио

Спецификации

Добијте поголема моќ во вашиот џеб со DAB радиото XDR-P1DBP. Дигиталниот засилувач го засилува излезниот сигнал и квалитетот на звукот, за да добиете звук кој е навистина моќен во оваа категорија. Исто така, се испорачува со вградена литиум-јонска батерија, се полни преку USB и има наменски влез за слушалки за дискретно слушање со стерео квалитет.
  • DAB/DAB+/FM дигитален радио приемник

  • Уживајте во силен звук од мало куќиште, благодарение на дигиталниот засилувач

  • Лесен и пренослив дизајн

  • Квалитетен стерео звук преку слушалките

  • Избор од вкупно 20 мемории за станици

Вид на звучникот
Моно звучник
Излезна моќност
1,5 W
Влезни и излезни приклучоци
Слушалки, DC влез (USB микро B), USB (само полнење)
Тежина (вклучувајќи и батерии)
170 гр. (со батерија)
Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина