КОМПАКТЕН ФОТОАПАРАТ WX500 СО 30x ОПТИЧКИ ЗУМ

Фотографирајте најдобро - Изгледајте уште подобро

DSCWX500R.CE3

Компактен фотоапарат со извонреден објектив од ZEISS® со 30x оптички зум, Exmor R® CMOS сензор од 18,2 MP со задно осветлување, процесор за слика BIONZ X™ што ги открива сите детали, LCD екран кој се врти за 180 степени, ефект за разубавување при снимање портрети, поврзување преку Wi-Fi®/NFC итн.

Боја

Црвена

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница