КОМПАКТЕН ФОТО АПАРАТ WX350 СО 20X ОПТИЧКИ ЗУМ, РОЗОВА БОЈА

Врвни перформанси во џеб

DSCWX350P.CE3

Дигитален компактен фото апарат со 20x оптички зум, Exmor R® CMOS сензор со 18,2MP, NFC и Wi-Fi®

Боја

Розова

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница